intrare in sat dsfsd jkl monument centru gradinita

Proiectul ”Viitorul de mâine depinde de activitatea de astăzi” în plină desfășurare

Proiectul ”Viitorul de mâine depinde de activitatea de astăzi”, care este implementat de către Asociația Obștească ”Viitorul” din Sărata Veche finanțat de către Uniunea Europeană co-finanțat de către Fundația Soros-Moldova în parteneriat cu Asociația Keystone Moldova și Alianța ONG-urilor active domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei și Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități este în plină desfășurare.
După cum a fost semnat și în Acordul de parteneriat, Primăria comunei Sărata Veche a asigurat schimbarea a celor 17 ferestre și 2 uși ale fostului atelier școlar unde va fi amplasat Centrul pentru pregătire vocațională. Consiliul local al comunei Sărata Veche a alocat surse financiare care au permis desfășurarea procedurii de achiziții a lucrărilor și la moment au fost deja realizate lucrările de motare a ferestrelor.
Adiministrația Gimnaziului ”Grigore Vieru” a asigurat reparația acoperișului și deja au început lucrările de reparație a sistemului electric și de încălzire.
Succes echipei de implementare în realizarea celorlate activități ale proiectului.