intrare in sat dsfsd jkl monument centru gradinita

Elevii din satul Sărata Veche își vor lărgi oportunitățile de carieră grație suportului financiar oferit de Uniunea Europeană

Centrul pentru pregătire vocațională a fost lansat oficial în data de 18 septembrie în satul Sărata Veche, r-nul Fălești. Centrul a fost lansat în cadrul proiectului ”Viitorul de astăzi depinde de activitatea de mâine” implementat de către AO ”Viitorul” din Sărata Veche, cu suportul financiar al Uniunii Europene și a Fundației Soros-Moldova.
Centrul va oferi pentru 160 de copii supraveghere, instruire și un program de dezvoltare personală în afara orelor de studii și va promova incluziunea socială a tuturor copiilor.
La eveniment au participat reprezentanți din partea Delegației Uniunii Europene în Moldova, directorul executiv al Fundației Soros-Moldova, Asociația Keystone Moldova, Direcția Generală Educație a raionului Fălești, elevi, părinți și profesori ai gimnaziului ”Grigore Vieru” din localitate.

Oaspeții prezenți la deschiderea oficială au văzut pe viu cum activează cele patru ateliere ale Centrului: Prelucrarea lemnului, Arta fotografică, Robotică și Culinărie și chiar au gustat din cornișoare delicioase pregătite chiar de copii.

Activitatea este parte a proiectului ”Viitorul de mâine depinde de activitatea de astăzi” implementat de către AO ”Viitorul”, finanțat de Uniunea Europeană și co-finanțat de către Fundația Soros-Moldova în cadrul proiectului ”Servicii sociale mai bune printr-un parteneriat durabil dintre societatea civilă și guvern”. Mulțumim tuturor pentru implicare și susținere!